Pozivnica za Beč 29.4.2018.


Poštovani,
srdačno Vas pozivamo na ”Obiteljski festival mira” koji će se održati 29. travnja 2018. godine u ”Wiener Stadthalle, Hall D, Roland- Rainer- Platz 1 u Beču, Austrija.
Obiteljski festival mira okuplja ljude iz cijele Europe i Bliskog istoka. Kroz proslavu umjetnosti, glazbe i inspirativnih riječi naglasiti ćemo raznolikost i kreativnu snagu naše generacije.
Samo zajedno možemo ostvariti kulturu mira.
Program pod nazivom ”Mir počinje sa mnom” počinje u 15 sati i završava u 17 sati.
U uvodnom dijelu programa sudjeluje poznati ”Longfield gospel choir”, dobitnica nagrade GRAMMY Yolanda Adams, te pobjednici britanskog TV showa ”Got talent”, Shadow theatre grupa (kazalište sjene) ”Attraction”.
Glavni govor će održati utemeljiteljica Federacije obitelji za mir u svijetu i ujedinjenje, gospođa Dr. Hak Ja Han Moon.
Promotivni video možete pogledati ovdje: https://vimeo.com/259768230
Više informacija o samom događaju i drugim aktivnostima FFWPU možete pogledati ovdje: www.ffwpu-eu.org
Zbog velikog interesa za ovaj događaj udruga FFWP organizirati će prijevoz autobusom Zagreb-Beč-Zagreb, po cijeni od 100 kn. Ulaznica za ”Obiteljski festival mira” je 20 eura i preuzima se u autobusu. U sklopu posjete Beču, postoji mogućnost posjete dvorcu Schönbrunn. Troškovi posjete dvorcu Schönbrunn se plaćaju individualno.
Molimo Vas da prijave za sudjelovanje pošaljete na adresu e-pošte: info@ffwp.hr , poštom na adresu: FFWP, Maksimirska 4, 10000 Zagreb ili putem SMS poruke na mob: 091 785 3301 .
Slobodni ste pozvati svoju rodbinu i prijatelje. Prijave se primaju do popune mjesta u autobusu, a najkasnije do 10.04.2018. U prijavi za sudjelovanje molimo navedite da li se prijavljujete pojedinačno ili kao grupa, koliko sudionika i telefon kontakt osobe.
Veselimo se Vašoj prijavi i zajedničkom druženju.
Za dodatne informacije u svezi Obiteljskog festivala mira, možete se obratiti gospođi Ji Suk Baek (Jessy Tomas) na adresu e-pošte: jessybaek@gmail.com ili na mob: 091 785 3301.
Detaljne informacije o polasku autobusa iz Zagreba bit će dostavljene naknadno svim prijavljenim sudionicima.
Radujemo se Vašem dolasku.
S poštovanjem,
Ji Suk Baek (Jessy Tomas)
Koordinator
Federacija obitelji za mir u svijetu – Hrvatska

Pozivnicu sa prijavnicom možete preuzeti ovdje: Pozivnica

Peace Starts With Me Vienna 2018 Teaser

Nema komentara:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts