Staza mira: Svijet bez granica

Staza Mira
Svijet  bez  granica: "Jedna globalna obitelj sa Bogom"
Staza mira je cestovni projekt na globalnoj razini inicijativa je mir i blagostanje u svijetu. Završimo sa mnogobrojnim problemima koji uzrokuju sporove između rasa,vjera i kultura u svijetu. Pridružite nam se u misiji za mir.

" Zamislite samo koliko se novaca  troši u svijetu za rat.Čovječanstvo mora shvatiti da činimo zastrašujuće grijehe u našoj sadašnjosti a to ostavljamo našim potomcima ." Sun Myung MoonPeace Message I

In his Peace Message, Rev. Moon je rekao, "SAD i Rusija mogu postati kao jedno. Europska unija, Kina, Indija, Japan, Brazil i svi narodi i sve svjetske religije trebaju uložiti svoju energiju  za uspjeh ovog projekta. uspješnost ovoga projekta će biti odlučujući za određivanje kraljevstva mira, idealnog svijeta, gdje ljudi više neće ratovati jedni protiv drugih."



Kako je Istinita Majka rekla, "Sanjam o jednoj naciji bez granica i svijetu bez sukoba"; mi idemo prema ostvarenju idealne istinite obitelji koja se temelji na čistoj ljubavi muškarca i žene.To nije naša nacionalnost nego naša moralna kvalifikacija kao građane ujedinjenog svijeta. - CIG.

“Granice između zemalja, regija, rasa, kultura sve je to čovjek izmislio... Granica ne postoje u svijetu koji je Bog prvotno zamislio.” Sun Myung Moon

Rev. Moon je jasno naglasio kako nacionalne granice moraju biti eliminirane kako bi svjetski poredak mogao biti ostvaren. Kako je rekao "Vjera je jedina stvar koja je u stanju nadvladati nacionalne granice.” Dakle, on je unio sav svoj trud kako bi ponovno uspostavio ujedinjenje među religijama. Rev. Moon također je predložio izgradnju međunarodne mirovne autoceste koja će reflektirati osjećaj i želju za svijetom bez granica.

Internacionalna mirovna autocesta

Internacionalni mirovni autoput je projekt kojem je cilj povezivanje Japana i Koreje kroz tunel ispod oceana, kao i Rusije i sjeverno američki kontinent preko mosta ili tunela preko Beringovog tjesnaca. Cilj projekta je povezati svijet u globalno selo. 

"Rješavanje sukoba i rata u svijetu - stvoriti jedinstvenu globalnu obitelji!"

 Kada cesta završi, bit će moguće voziti autom od rta Dobre nade u Africi u Santiagu, ili iz Londona u New York. Cijeli svijet bez zapreka, kao što vene kolaju po cijelom tijelu. 

 UN mora živjeti  kao mirotvorac

Rev. Moon je osjećao da taj fenomen će srušiti zidove između religija i poboljšati komunikaciju među rasama, time će se završiti kulturna revolucija.

Rev. Moon bio je optimističan i za ogromna financijska sredstva koja su potrebna za ispunjenje ovog projekta. Rekao je da novac koji SAD ulaže u Irački rat je više nego dovoljan za izgradnju tunela. Također je rekao da UN ne smije služiti samo jednoj zemlji radi svoje koristi, nego potrebama cijelog svijeta.

Nema komentara:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts